Algemeen
Cabaret op maat

Cabaretmatch Bent u op zoek naar een geschikt cabaretoptreden voor uw feest of bedrijf, maar weet u niet wie, of waar u dit zoeken moet? Speciaal voor u hebben wij een nieuwe service ontwikkeld: de cabaretmatch. Wij zoeken voor u de best passende cabaretier bij uw publiek, onderwerp en gelegenheid.

Als webmaster van de website cabaret.nl hebben wij een uitgebreide kennis van de cabaretwereld, een database met meer dan 500 cabaretiers, kleinkunstenaars en stand-up comedians en contacten met diverse cabaretimpresariaten. Daarnaast beschikken wij over een database met cabaretiers die gespecialiseerd zijn in het spelen en schrijven van maatwerk. Wij gaan voor u op zoek naar een cabaretier of groep die bij uw wensen past. Er zijn mogelijkheden vanaf 10 minuten cabaret of stand-up comedy tot een avondvullend programma of een volledig op maat geschreven mini-programma van 30 minuten. Voor elk genre, voor jong of oud publiek, voor kleine of grote budgetten. Bij een cabaret op maat opdracht hoort een voorgesprek met de cabaretier over het gewenste thema tot de standaardprocedure.

Wij vinden voor u de cabaretier die past bij uw zoekprofiel. Indien gewenst kunnen wij u ook meerdere keuzes voorleggen. Wij doen voor u de bemiddeling en leveren u binnen een werkweek een duidelijke offerte.