Arnout van den Bossche
De Relatiefluisteraar

Hoe gaan mannen en vrouwen met hun relatie om? Dit is dé centrale vraag in de cabaretworkshop "De Relatiefluisteraar" van Arnout Van den Bossche, de Grote Internationaal Relatie Deskundige. Om je dit duidelijk te maken gebruikt hij bevattelijke tekeningen op een bord die erg herkenbaar en vooral hilarisch zijn. Krijg dus meer inzicht in je relatie dankzij antwoorden op volgende vragen: Wat doe ik als man nu eigenlijk verkeerd? Wat is de curve van ruzie? Waarom kan mijn man niet zoeken? En houdt hij nog van mij?

Waarschijnlijk is dit de enige comedy-act die ook vrouwen echt leuk vinden.

In 2009 won Arnout Van den Bossche de Humo's Comedy Cup, de grootste comedyprijs in België. Twee weken nadien won Arnout de Deltion Cabaret Wedstrijd in Zwolle (Nederland). In 2012 stond hij in de finale van het Leids Cabaret Festival. Hij is een van de meest originele komieken van Vlaanderen en omstreken. Als observatiekomiek pur sang wordt hij vooral geprezen voor zijn subtiele en verfijnde humor, nooit kwetsend of grof.
Arnout was reeds te zien in De bovenste Plank (Eén), Man bijt Hond (Eén), De Laatste Show (Eén) en Zonde van de Zendtijd (Canvas).
Ter Info: Voor zijn comedycarrière was hij achtereenvolgens aankoopingenieur, projectingenieur, productie-ingenieur, kwaliteitsmanager, businessconsultant, business analyst, process manager, productmanager, account technical consultant, complex bid manager, creativiteitsadviseur.Bekijk de video van Arnout van den Bossche