Mediaworkshops
Libdub

Een gezellige dag en dynamische presentatie van uw docententeam!

Een lipdub is een videoclip waarin het docententeam een bekend liedje playbackt. De act valt op door de creatieve manier waarop het liedje uitgebeeld en overgebracht wordt. Een lipdub wordt in een enkele take opgenomen en is constant in beweging. Omdat iedereen vaak meer dan eens in beeld komt is het zaak om goed samen te werken zodat die ene take ook daadwerkelijk lukt.

Jullie kiezen een lied en wij dagen jullie uit om zelf na te denken over een leuke en creatieve manier het uit te beelden. Het eindresultaat is een blijvende herinnering, maar u kan het filmpje ook gebruiken op de website van uw school om uw docententeam op een leuke manier te presenteren.

Geschikt als: teambuilding of activiteit ter afsluiting van het schooljaar, of als presentatiemiddel.

Doelgroep: docenten en onderwijs ondersteunend personeel
Locatie-eisen: ruim lokaal
Tijdsduur: 120 minuten
Groep: maximaal 30 per groep

 
Referenties:
“Ik heb goede geluiden gehoord van de leerlingen en heb sinds deze week de filmpjes binnen. Ook de docenten die erbij waren zijn positief. Erg leuk om per klas zo’n filmpje te hebben iedereen komt op z’n eigen manier in beeld en het werkt positief op het groepsgevoel. Hopelijk was het voor jullie ook een prettige ervaring. Dank voor de fijne samenwerking!”
Evelyne Ploum, Bonnefanten College Sector Bernard Lievegoed

“We vonden het weer geslaagd dit jaar. Hartelijk dank voor jullie inspirerende workshops! Leuk om het resultaat nog eens te bekijken heel leerzaam om de leerlingen zo bezig te zien.”
Evelyne Ploum, Bonnefanten College Sector Bernard Lievegoed